Ești în căutarea unui job serios?

afla-mai-multe

6 motive
pentru care
să lucrezi la noi

AI STABILITATE

balanta

Apreciem oamenii implicați și seriosi, așa că ne bucurăm să creștem împreună cât mai mult timp. De aceea, avem colegi care au ales să ne fie alături de mai bine de 5 ani.

CREȘTI ALĂTURI DE NOI

flower

Experiența nu este necesară, doar dorința de a învăța.

EȘTI MOTIVAT FINANCIAR

porcusor

Performanța și bonusurile fac casă bună la noi in echipă. Astfel, ne asigurăm că ești motivat lună de lună.

TE DEZVOLȚI CONTINUU

up

Atat profesional, cat si personal. Ai constant acces la resurse care te fac un profesionist mai bun. De exemplu, ai abonament lunar gratuit la una dintre cele mai mari biblioteci.

ZÂMBEȘTI MULT

smiley

Ne preocupă starea de bine a angajaților nostri, așa că, în fiecare lună, organizăm acțiuni interne care sigur te fac să zâmbești. Se întamplă, de exemplu, să avem zile cu inghețată, cu vată pe băț sau cu ciocolată caldă la birou.

AI MOTIVE DE MÂNDRIE

BADGE

Faci parte din proiecte importante și devii vocea unor branduri de renume. Nu în ultimul rând, lucrezi în unul dintre cele mai mari contact-centere din România.

CINE SUNTEM

Blue Point înseamnă 10 ani de experiență pe piața românească de call-center, peste 300 de oameni care iubesc ceea ce fac, numeroși clienți de renume, o echipă entuziastă și pasionată de rezultate, 16.000.000 de consumatori cu care am interacționat și pe care i-am ajutat pană acum.

CE FACEM

Suntem vocea companiilor pentru care lucrăm. Fie preluăm apeluri și ne asigurăm că îi ajutăm pe consumatori să iși rezolve cât mai rapid solicitările, fie efectuăm apeluri și suntem consultanți de vanzări pentru serviciile sau produsele pe care le promovăm.

CUM SUNTEM

Suntem serioși. Energici. Profesioniști. Apreciem munca de echipa și avem încredere în ceea ce facem. Ne bucurăm să creștem impreună de la lună la lună.

Trimite-ne CV-ul tau

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

CV-ul tău

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.