„La Blue Point suntem cu toții egali și ne ajutăm reciproc” / Daniela, agent vânzări și Team Leader Blue Point Slobozia

 În Blog

Daniela Petre s-a alăturat echipei Blue Point din Slobozia în 2017, fiind la prima experiență de muncă. A terminat studiile în domeniul finanțe- bănci, însă spune că nu și-a dorit neapărat o carieră în această direcție. Daniela a pornit din poziția de agent de vânzări, pe care o continuă și astăzi, însă de doi ani are și anumite responsabilități de team leader.

Vânzările, un domeniu atractiv și de viitor

Când a aplicat la Blue Point, Daniela spune că nu știa prea multe detalii despre ce presupune lucrul în vânzări. „Într-adevăr, totul părea o necunoscută, însă perioada de adaptare nu a durat foarte mult și am reușit să învăț rapid ceea ce am de făcut. Acum, pentru că am adunat câțiva ani de experiență, consider că am făcut o alegere bună pentru că vânzările reprezintă o arie de activitate care nu va dispărea niciodată”, explică Daniela.

Deoarece a devenit foarte bună în ceea ce face, acum doi ani colegei noastre i s-a propus să preia și atribuții de team leader. „Am acceptat această oportunitate pentru că, de când am pășit prima dată în companie, mi-am dorit să devin team leader.”

Daniela spune că unele zile sunt destul de solicitante, mai ales că trebui să îmbine ambele roluri și să fie disponibilă pentru colegii care îi cer ajutorul. „Cea mai frumoasă parte a job-ului meu este faptul că îmi pot ajuta colegii, transmițându-le mai departe cunoștințele și experiența mea”, povestește Daniela.

Dezvoltare, prietenie și înțelegere

Daniela spune că în cei cinci de când lucrează la Blue Point s-a dezvoltat extrem de mult atât pe plan profesional, cât și personal. „În primul rând, am mult mai multă încredere în mine și am descoperit că, prin muncă constantă și implicare, pot face tot ceea ce-mi propun. În al doilea rând, am devenit mult mai răbdătoare, mai înțelegătoare și mai empatică, pentru că reușesc să mă pun atât în pielea clienților, cât și a colegilor mei”, adaugă Daniela.

Daniela apreciază foarte mult la Blue Point faptul că se încurajează mereu colaborarea între colegi și munca în echipă în adevăratul sens al cuvântului. „La Blue Point suntem cu toții egali și ne ajutăm reciproc. De aceea, am reușit să-mi creez relații autentice cu colegele mele care continuă și după terminarea programului”, spune Daniela.

Viitorul este Blue

Daniela nu-și dorește în momentul de față să facă vreo schimbare în carieră. Se simte foarte bine în echipa noastră și consideră că vor apărea nenumărate oportunități pe care vrea să le testeze. „Ca să nu mai vorbim despre următoarele experiențe de echipă pe care le aștept cu nerăbdare. Ultima dintre ele, petrecerea aniversară a 15 ani de Blue Point, a fost minunată. A fost cel mai dorit eveniment din ultimii ani și ne-am distrat pe cinste”, încheie Daniela.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum lucrăm și despre valorile care stau la baza comunității Blue, intră pe pagina noastră de cariere și programează un interviu.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.