„La Blue Point, sunt posibilități de afirmare și avansare. Totul ține doar de tine să vrei să înveți. Compania oferă tuturor o șansă.” Dorina Spoială, Back-Office & Admin Support, Blue Point București

 În Blog

Dorina Spoială va împlini în curând 6 ani de când s-a alăturat echipei Blue Point București, timp în care a adăugat mai multe roluri la cel din Back-Office, poziție pe care se angajase inițial. De aproximativ 2 ani jumătate, ea reprezintă și interfața companiei din București, fiind primul contact pe care nou-veniții îl au cu Blue Point la recepție, și, în plus, este implicată în procesul de recrutare, dar și cel de procesare a solicitărilor care vin din partea colegilor de la call-center.

Înainte de a ajunge în Blue Point, Dorina venea dintr-un domeniu care mult timp a presupus multă muncă de teren, apoi coordonare de echipe, de unde și obișnuința de a-și ajuta colegii să îți atingă targeturile, lucru pe care îl pune în practică acum la Blue Point.

Când a decis că este timpul să încerce ceva nou, lucrurile s-au întâmplat foarte repede. “Când colegii mă întreabă: Cum ai ajuns la Blue Point? Eu le spun: Printr-un punct mic bleu. Mi-a apărut pe ecran un punct bleu care spunea: dă click aici. Am dat click, am aplicat pentru jobul de Back-Office, în aceeași zi am fost sunată pentru interviu, a doua zi am avut interviu, iar într-o oră am fost anunțată că am fost acceptată. „

Dorina apreciază faptul că, deși venea dintr-un domeniu complet diferit, a fost primită cu brațele deschise, i s-a oferit ocazia să învețe totul de la 0 și a primit sprijin din partea colegilor mai tineri: “Îmi place că tuturor li se oferă o șansă, nu există discriminări și niciun impediment pentru cineva care vrea să învețe, să muncească, să se dezvolte. Avem în companie persoane care deja după 2 ani au devenit Team Leaders. Sunt posibilități de afirmare, avansare, totul ține doar de tine să vrei să înveți. Compania oferă tuturor o șansă, trebuie doar să vrei să faci lucruri frumoase, corecte. Este o companie în care nu se încurajează formalitățile, toți colegii sunt tratați în mod egal, indiferent de poziția pe care o ocupă.”

“Nimeni nu este lăsat pe dinafară. Susținerea dintre colegi și cultura de team work se fac simțite încă din perioada de acomodare”

Pe cei interesați să se angajeze la Blue Point, Dorina îi asigură că, încă din stadiul de interviu de recrutare, toți candidații vor primi toate informațiile necesare despre poziție și beneficiile care se pot bucura în companie. Cei proaspăt angajați sunt ajutați să se integreze, primesc răspunsuri la orice întrebare și, cel mai important, se vor simți mereu primiți cu brațele deschise. Nimeni nu este lăsat pe dinafară. Susținerea dintre colegi și cultura de team work se fac simțite încă din perioada de acomodare, iar cei fără experiență în domeniu se vor bucura de traininguri și o perioadă de acomodare și pregătire în care vor primi sprijin din partea Team Leaderilor.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.