Ziua Porţilor Deschise la Blue Point

 În Blog

Vineri, 21 octombrie, vă invităm în sediul nostru din București la Ziua Porților Deschise. Evenimentul se adresează celor care își doresc să înțeleagă mai bine ce presupune munca de call center, care sunt provocările și beneficiile de a lucra într-un astfel de domeniu și care este cultura noastră organizațională.

Suntem siguri că va fi o oportunitate pentru cei interesați de a afla în ce departament s-ar potrivi, ce presupune vânzarea prin telefon sau care sunt responsabilitățile departamentului de suport clienți.

Credem că Ziua Porţilor Deschise este o ocazie ce nu ar trebui ratată de nicio persoană care vrea să descopere cât mai multe lucruri din interior: să afle ce training-uri oferim, cine si cum suntem ca echipă și organizare, care sunt opţiunile de evoluţie profesională pentru cei care îmbrăţişează o astfel de poziţie, care sunt beneficiile de a lucra în call center.

În acelaşi timp, noi suntem siguri că Ziua Porţilor Deschise la Blue Point este un eveniment important, nu doar pentru a descoperi mai multe elemente despre compania noastră, dar şi pentru a afla mai multe lucruri despre tine însuţi:

• Vrei să te dezvolţi pe plan profesional și să ai posibilitatea unui job serios?

• Ai abilitaţi de comunicare foarte bune şi eşti capabil să lucrezi alături de oameni cu personalităţi diferite?

• Reuşeşti să te organizezi şi să ţii pasul într-un mediu în continuă schimbare?

Dacă poţi răspunde afirmativ la întrebările de mai sus, este posibil ca locul tău să fie alături de echipa noastră.

Pentru a afla cu siguranţă, te aşteptăm la sediul nostru din Bucureşti, chiar lângă metroul Piaţa Sudului (Şos. Olteniţei, nr 87-99). Pentru mai multe informaţii, ne poţi suna la 0735.88.33.00.
Te așteptăm cu surprize, voie bună și ușile larg deschise!

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.