Ziua prieteniei. Cum ne-am (re)conectat la colegii-prieteni

 În Blog

La Blue Point, punem mare accent pe echipă, pe rezultatele pe care le obținem împreună și pe relațiile pe care le formăm aici. Așa că cel mai adesea depășim stadiul de colegi și ajungem să fim prieteni de nădejde.

15 februarie – Ziua Prieteniei la Blue Point

De șase ani, în luna februarie, vorbim mai mult decât oricând despre prietenie. Este modul nostru prin care vrem să ne arătăm cât de mult contăm unii pentru alții și cât de mult ținem la prieteniile care se nasc în echipă.

Săptămâna aceasta, luni, am sărbătorit Ziua Prieteniei printr-un moment de echipă în care ne-am apropiat și mai mult de colegii cu care am legat relații de prietenie. În plus, ne-am distrat și ne-am adus aminte, încă o dată, cât de mult contează că ne putem baza unii pe alții.

Am deschis împreună Cutia Prieteniei

Cutia Prieteniei, surpriza care ne aștepta pe birouri de dimineață, „ascundea” două căni, markere cu vopsea și o provocare inimoasă prin care să ne (re)conectăm la colegii-prieteni. Primul pas a fost să desenăm cele două căni, astfel încât să „comunice” între ele; apoi, am dăruit una dintre căni unui coleg care ne este și prieten. Pentru o doză de inspirație în plus, am găsit în cutie și câteva idei de desen.

Am deschis Cutia Prieteniei în toate cele trei sedii din București, Slobozia și Buzău și ne-am bucurat că ne-am simțit bine împreună, am zâmbit mult și am făcut fotografii de pus în ramă.

5 povești de prietenie

Și pentru că prietenia este una dintre valorile în care credem mult, ne-am întors privirea în echipă și am scris poveștile a 5 relații de prietenie care s-au creat de-a lungul timpului în toate sediile noastre.

Am stat de vorbă cu 5 colegi și i-am rugat să ne povestească despre o relație de prietenie pe care au legat-o în echipă. Săptămâna aceasta începem fiecare zi cu una dintre aceste povești care, dincolo de prietenie, vorbesc despre încredere, bucuria de a fi împreună și sprijin reciproc. Adică despre toate lucrurile care ne definesc <3.

***

Februarie a fost o lună plină, în care am căutat să ne apropiem mai mult de colegii și oamenii importanți. Am stat de vorbă unii cu alții, am împărtășit povești de prietenie și ne-am dat seama încă o dată că relațiile solide care se formează în echipă și colaborarea dintre noi ne duc către reușită.

 

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.