14 mesaje aniversare din echipă

 În Blog

Iulie este luna în care sărbătorim 14 ani de când am pornit la drum. Cu acest prilej, am rugat 14 colegi să ne spună ce înseamnă pentru ei să fie parte din echipa Blue Point și să ne transmită câteva gânduri aniversare.

Cornelia 

Blue Point pentru mine a însemnat o mare schimbare în bine. Este frumos să felicit o astfel de echipă. Felicitări conducerii și angajaților companiei. Vă doresc prosperitate, stabilitate și realizări profesionale semnificative. Mă bucur enorm că pot face parte din această familie numită Blue Point. La mulți ani, Blue Point!

Cosmin 

Pentru mine, Blue Point înseamnă a doua familie. Aici am învățat să comunic mai bine, să fiu mai răbdător și să reușesc să mă dezvolt pe plan profesional, promovând de două ori. Faptul că am evoluat m-a făcut să fiu mai încrezător și să mă maturizez, dorindu-mi mai mult de la mine.

Cât despre viitor, îmi doresc să rămânem mereu aceiași oameni plini de viață, să fim pozitivi, să creștem pe zi ce trece din ce în ce mai mult și să ne extindem în fiecare oraș.

Mihaela 

Pentru mine Blue Point înseamnă a doua familie, înseamnă încredere că în fiecare zi pot mai mult, recunoștință față de munca pe care o fac și multe oportunități. Îmi doresc să aniversăm cât mai mulți ani plini de entuziasm și reușite!

Denisa 

Pentru că sunt de aproximativ 4 ani la Blue Point, echipa este pentru mine a doua casă și simt că aici suntem cu toții într-o mare familie. Îi doresc în continuare să fie la fel de prosper că în cei 14 ani de activitate de până acum, iar echipa să crească din zi în zi!

Bogdan 

Probabil știați că Blue Point împlinește 14 anișori, iar cu ocazia asta o să vă împărtășesc în câteva cuvinte experiența mea de 3 ani alături de voi.

Eu sunt Bogdan. De ceva vreme, colegii îmi spun Bogdi. Nu știu de ce. Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord. Nu am reușit să aflu când s-a luat decizia asta și cine a luat-o. Încă investighez. Dar nu pot să mă supăr. Încă sunt tânăr, mă simt că un copil. Am împlinit 25 ani acum… 6 ani… și 8 luni, deci mă încadrez. Colegii ar spune despre mine că sunt o persoană sensibilă și au dreptate. Sunt foarte emotiv și plâng destul de des. Cam de doua ori pe lună. O dată când îmi vin facturile, iar a doua oara când le plătesc. Ceea ce mă aduce la întrebarea: De ce am ales să petrec 3 ani la Blue Point? De frică. Ce s-ar întampla cu mine dacă nu aș mai avea jobul asta?

Am un simț al umorului mai ciudat și cred că e momentul să încetez cu glumele, altfel nu voi mai apuca și cel de-al patrulea an la Blue Point.

Doresc să vă mulțumesc din toată inima pentru suportul, înțelegerea și încrederea pe care mi le-ați acordat în acești ani și sper că voi reuși să vă ofer în schimb măcar o fracțiune din ceea ce mi-ați oferit voi. Profesionalismul vostru din timpul jobului poate fi depășit doar de prietenia voastră din afara lui.

Mult succes tuturor! La mulți ani, Blue Point! Acum, casca pe ureche!

Florentina 

Blue Point pentru mine înseamnă locul în care am învățat să-mi testez creativitatea și să-mi dezvolt soft skill-urile necesare viitorului meu profesional. De asemenea, în cadrul companiei mi s-a oferit șansa de a promova foarte repede alături de cea mai minunată echipă!

La mulți ani, Blue Point! Să avem parte doar de lucruri minunate!

Andreea 

Dragă Blue Point,

Recunosc că acest mesaj de la mulți ani mi-a dat mari dureri de cap.

Am vrut să încep prin a descrie petrecerile pe care le-am avut, unde ne simțeam atât de bine, uniți cu toții, însă asta nu descrie suficient de bine relația noastră, mai ales cu această distanțare de care am avut parte în ultima perioadă.

Am vrut apoi să vorbesc despre lucrurile pe care le-am învăț de la tine, însă sunt atât de multe încât nu aș ști cu ce să încep sau despre ce să vorbesc. Am crescut împreună la propriu și la figurat și pot spune că ne-am dezvoltat împreună din toate punctele de vedere.

Apoi am zis să mă gândesc la oamenii pe care i-am cunoscut, însă mi-am dat seama că majoritatea dintre ei sunt deja familie, mai ales că petrecem mai mult timp împreună decât separat și sigur cineva s-ar supăra, dacă aș uita să-l menționez.

Așa că, dragă Blue Point, vreau să-ți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care mi le-ai dăruit, oamenii frumoși pe care i-am cunoscut și toate lucrurile care m-au ajutat să cresc, pentru că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

La mulți mulți mulți Blue ani, să creștem împreună în continuare!

Adina 

Atunci când cineva mă întreabă ce-mi place la job-ul meu, îmi vin în minte 2 lucruri: echipa în care mă aflu și unitatea de care dăm dovadă împreună.

La mulți ani, Blue Point! Să creștem în continuare cele mai frumoase proiecte!

Mariana 

Un învingător știe că echipa sa va atinge vârful succesului în viitor! La mulți ani pentru cei 14 ani plini de stabilitate și evoluție continuă! Îmi doresc ca, pe viitor, familia Blue să își dezvolte și mai mult orizonturile, să devină mai puternică de la an la an, să prospere și să crească cu succes.

Colegi, vă doresc și vouă idei noi, creativitate și energie, fiindcă sunteți inima companiei noastre. Îmi doresc să fim cu toții o echipă prietenoasă precum o matrice indestructibilă ce merge către culmi, fără sa se teamă de vânt.

La mulți blue ani!

Alexandra 

Ce înseamnă pentru mine Blue Point? Pentru mine este o a doua familie, familia Blue – să o numesc așa! Aici îmi petrec cea mai mare parte a timpului. Aici am învățat să-mi depășesc limitele, am învățat sa gestionez situațiile care zilnic sunt diferite și am legat prietenii pe viață. Împreună cu familia Blue, am și plâns, dar au știut mereu cum să-mi aducă zâmbetul pe buze.

Îmi doresc ca echipa de management să nu se schimbe și să rămână aceleași persoane minunate cu care interacționăm zilnic și care ne sar în ajutor la orice problemă. Sper ca și peste 10 ani lucrurile să arate la fel pentru ca aici mă văd și atunci!

Marius 

La mulți ani, Blue Point! La mulți ani creativității! La mulți ani spiritului de echipă! La mulți ani prieteniei! La mulți ani oamenilor implicați! La mulți ani profesioniștilor!

Marius 

La mulți ani, Blue Point!

În primul rând, vreau să-ți mulțumesc pentru cei 7 ani în care am crescut împreună.

Pentru mine ești a doua casă, locul în care m-am dezvoltat și am învățat multe dintre lucrurile pe care le știu și le aplic în viață.

Ești locul în care vin zilnic cu drag pentru a petrece orele de muncă alături de prieteni și colegi frumoși.

Îți doresc ție, prin oamenii care te conduc, să rămâi veșnic la fel, să nu îți schimbi principiile și să evoluăm în continuare la fel de frumos.

La cât mai mulți BLUE ANI frumoși!!

Gabriela 

Oamenii care sunt suficient de nebuni încât să creadă că vor schimba lumea sunt cei care o vor face, iar aceștia sunteți voi! Felicitări cu ocazia celor 14 ani de activitate a companiei! Vă doresc ca experiența acumulată, faima și reputația bună pe care o aveți să vă ajute să continuați cu îndrăzneală pe această cale! Fiți mereu profesioniști și cei mai buni în ceea ce faceți.

Camelia 

Blue Point înseamnă prosperitate, stabilitate, parteneri de încredere, proiecte de succes și dezvoltare armonioasă în echipă!

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, iar să lucrezi împreună este succesul!

La mulți Blue ani!

 

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.