Am lansat revista Connected by Blue Point

 În Blog

În 2007, când am pornit în călătoria Blue Point, ne doream să construim o companie solidă într-un domeniu de viitor: industria de contact-center. Un astfel de gând nu se putea realiza decât cu ajutorul unei echipe unite și competente.

Așa am ajuns să punem întotdeauna oamenii pe primul plan. În felul acesta, am crescut, de la o echipă de 5 oameni, la peste 300 de colegi în prezent. Pe toți ne unesc o etică de muncă importantă și ambiția de a face mereu lucrurile mai bine, iar acest lucru se reflectă în tot ceea ce am construit până acum: de la rezultate, la mediu de lucru până la satisfacția clienților noștri și creșterea sănătoasă de la an la an.

Ne bucurăm tare mult că astăzi sărbătorim 14 ani și că mergem să ne luăm buletinul.

Suntem mândri de rezultatele pe care le-am obținut până acum și vrem să vă mulțumim tuturor, pentru că fiecare dintre voi a contribuit la succesul nostru ca echipă.

Cu siguranță, suntem mai experimentați și mai încrezători în forțele noastre decât eram la început, și, fără îndoială, nu ne vom opri aici. Ne plac provocările, suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă viitorul și știm că mai sunt multe de învățat.

Pentru că un astfel de moment aniversar merită onorat așa cum se cuvine, am lansat revista Connected by Blue Point, în paginile căreia am pus acestei o mică parte din experiențele pe care le-am trăit împreună în acești 14 ani.

Am spus povestea Blue Point pe mai multe voci,  am croșetat rubrica „Meet the Team”, unde veți găsi o serie de interviuri cu membrii echipei și am rugat 14 colegi să ne spună ce înseamnă pentru ei Blue Point și să ne transmită câteva gânduri aniversare.

La mulți ani, Blue Point!

 

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.