„Colegii mei m-au ajutat necondiționat. Acum e rândul meu să dau mai departe ceea ce am învățat”/ Camelia, Team Leader Blue Point București

 În Blog

Colega noastră Camelia a venit la Blue Point acum patru ani și jumătate. A început ca agent de vânzări, iar în prezent este Team Leader și coordonează o echipă de 7 oameni.

Susținerea din partea echipei face diferența

Camelia privește momentul în care s-a alăturat echipei Blue Point ca pe o provocare imensă, dar și ca pe o șansă de a dovedi că poate să realizeze orice își propune. „La început, nu-mi imaginam că pot discuta cu oameni la telefon și că-i pot convinge să cumpere ceva”, își amintește Camelia.

Însă colegii și team leaderul de la acel moment au sprijinit-o, iar Camelia nu a întâmpinat dificultăți. „Am făcut parte dintr-o echipă foarte unită, care m-a încurajat la fiecare pas și care mi-a dat multă încredere în mine”, povestește Camelia.

Dezvoltarea continuă este cheia succesului

Camelia spune că fiecare zi de lucru aduce provocări noi și situații care trebuie rezolvate. Recunoaște că nu-i întotdeauna ușor, însă acest lucru o ajută să rămână conectată la tot ce se întâmplă în jur și să învețe mereu ceva nou.

„Dezvoltarea permanentă stă la baza tuturor rezultatelor bune: atât ale mele, cât și ale echipei în general. Îmi place că învățăm împreună și că nu ne dăm bătuți până nu găsim cea mai bună soluție pentru partenerii noștri”, spune Camelia.

Colega noastră cosideră că e important să fii ambițios și să-ți dorești să evoluezi. „Dacă începi fiecare zi cu acest gând, nu ai cum să nu reușești. În plus, o cafea bună și tradiționalul salut din partea echipei îți garantează că îți vei atinge toate obiectivele”, adaugă Camelia.

Să fii Team Leader înseamnă să fii comunicativ și răbdător

Acum un an, colega noastră a devenit Team Leader și lucrează alături de o echipă de 7 persoane. „Este un rol care mă ține în priză în fiecare zi. E foarte important pentru mine să știu că sunt un sprijin real pentru colegii mei.”

Camelia spune că, de fiecare când în echipa ei apare o situație nouă, se gândește la perioada în care era agent de vânzări. „Colegii mei de atunci m-au ajutat necondiționat. Acum e rândul meu să dau mai departe ceea ce am învățat. Cu multă răbdare și empatie.”

Comunicarea rezolvă orice. De aceea, Camelia are un ritual alături de echipa ei la care nu renunță. „O dată pe săptămână, ne adunăm cu toții într-o sală de ședințe și discutăm deschis despre cum putem să ne îmbunătățim munca și să ne atingem obiectivele. Energia, zâmbetul și privirile ochi în ochi sunt cele mai relevante, iar conexiunea se produce atunci când stăm cu toții în jurul unei mese”, e de părere Camelia.

Experiența Blue Point

Camelia spune că la Blue Point a învățat ce înseamnă responsabilitatea, implicarea și pasiunea pentru ceea ce faci. Este foarte recunoscătoare și apreciază efortul fiecărui coleg care a contribuit la dezvoltarea ei.

„Aici am găsit un loc de muncă stabil și o echipă orientată spre nevoile mele. Acest lucru m-a motivat să fiu din ce în ce mai bună în munca mea”, completează Camelia.

Cât despre viitor, Camelia crede că mai sunt multe direcții în care vrea să crească. „Mai sunt o mulțime de lucruri pe care îmi doresc să le descopăr și multe obiective pe care să le îndeplinesc în echipa Blue Point”, încheie Camelia.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.