„Sunt bucuroasă că pot crește alături de echipa mea” / Ioana, Team Leader Blue Point București

 În Blog

Colega noastră Ioana lucrează în echipa Blue Point din București de șapte ani. A început ca agent de vânzări, iar acum două luni a devenit Team Leader și coordonează o echipă de 13 oameni.

Încrederea este mai importantă decât experiența

Pentru Ioana, jobul de la Blue Point este, de altfel, primul. „Acum șapte ani, când m-am mutat în București, îmi căutam un loc de muncă, însă nu aveam experiență în niciun domeniu. Echipa Blue Point mi-a oferit încrederea de care aveam nevoie ca să pornesc la drum”, își amintește Ioana.

Colega noastră spune că nu și-a imaginat că va rămâne la Blue Point atât de mult timp, însă aici a găsit susținere constantă și ajutor la orice pas din partea echipei. „Sunt recunoscătoare pentru că mi-au oferit șansa să mă dezvolt și arăt ceea ce pot.”

De la agent de vânzări la trainer

Dacă o întrebi cum au arătat cei șapte ani, îți va spune că au fost plini de provocări și de momente frumoase. După ce a acumulat toate cunoștințele necesare în rolul de agent de vânzări, Ioana a fost timp de doi ani trainer.

„A fost o experiență interesantă, în care am avut posibilitatea să formez oameni și să-i ajut să se dezvolte”, povestește Ioana. Cu toate acestea, simțea nevoia de o schimbare, iar propunerea de a ocupa un post de Team Leader a venit într-un moment foarte potrivit.

Să fii Team Leader înseamnă înseamnă organizare și prioritizare

Ioana a devenit Team Leader acum două luni. „A fost o tranziție firească, pentru că simțeam nevoia să mai ating un nivel în evoluția mea.”

Cât despre noul job, Ioana se află în etapa de învățare. „Rolul de Team Leader a fost o provocare extraordinară pentru mine. Încă sunt în perioada în care învăț o mulțime de lucruri, dar sunt tare bucuroasă că pot crește alături de echipa mea.”

Printre cele mai importante abilități pe care Ioana își dorește să le deprindă sunt prioritizarea sarcinilor și organizarea timpului. În plus, vrea să le ofere colegilor din echipă tot suportul de care au nevoie. „Am învățat cât de important este să jonglez cu timpul, să fiu prezentă atunci când colegii îmi solicită ajutorul și să găsesc soluții pentru toate situațiile care apar”, completează Ioana. La toate acestea, se adaugă răbdarea și empatia, abilități pe care le-a exersat încă din perioada în care era agent de vânzări.

Viitorul este Blue

Ioana se vede pentru mult timp de acum înainte în echipa Blue Point. „Întotdeauna mi-am dorit să recompensez echipa pentru încrederea pe care mi-au oferit-o în toți acești ani”, spune Ioana.

Noul rol este ocazia perfectă prin care Ioana vrea să demonstreze că poate fi capabilă de mai mult. „Pentru mine mereu a fost prioritar să găsesc cea mai bună soluție, însă acum, în calitate de Team Leader, sunt și mai determinată să dovedesc că pot face lucrurile cât mai bine.”

În plus, Ioanei îi place să spună că echipa Blue Point este a doua casă. „Aici am găsit stabilitate, am crescut profesional și personal și am legat prietenii strânse”, încheie colega noastră.

 

 

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.