Andreea, Team Leader Buzău: ”De când m-am angajat la Blue Point mi-am dorit să ajung ca persoana care mi-a ținut trainingul”

 În Blog

Colega noastră Andreea face parte din echipa de la Buzău de 1 an și 10 luni, timp în care a trecut rapid de la poziția de Agent de Vânzări, la cea de Agent de Calitate, recent fiind promovată pe poziția de Team Leader într-un proiect important de Inbound. Deși inițial primul contact cu noi trebuia să fie doar un job entry level după facultate, Andreea a descoperit rapid că este compatibilă cu valorile noastre și deține abilitățile necesare pentru a crește foarte repede.

Mai jos am vorbit cu Andreea despre oportunitățile pe care le-a descoperit la noi în companie, dar și provocările pe care le-a întâmpinat odată cu noile responsabilități pe care le presupune rolul de Team Leader.

De la un job după facultate la rolul la Team Leader

Andreea a descoperit rapid că rezonează cu și se pliază pe valorile promovate în cadrul companiei noastre și s-a bucurat de o creștere impresionantă. De când a venit la noi, și-a dat seama că o motivează foarte mult să îi ajute pe ceilalți și a descoperit că există poziții unde își poate devolta această abilitate.

Trecerea destul de rapidă de la rolul de Agent de Vânzări la cel de Agent de Calitate și apoi la cel de Team Leader m-a bucurat mult și nu cred că a fost întâmplătoare. De când m-am angajat aici mi-am dorit să ajung ca persoana care mi-a ținut trainingul inițial la venirea în companie, să învât și eu pe alții la rândul meu, să fiu acolo pentru agenții noi când au nevoie de ajutor. Mă bucur foarte mult când agenții noi apelează la mine și consideră că pot să îi ajut, de aceea mi-a făcut mare plăcere să fiu și Agent de Calitate”, ne-a spus Andreea.

Confirmarea că a făcut o alegere profesională potrivită i-a oferit Andreei mai multă încredere de sine, a făcut-o mai optimistă și mai curajoasă. “Faptul că am fost apreciată, că mi-au fost recunoscute constant reușitele și tot ceea ce fac bine m-a ajutat extrem de mult să devin mai curajoasă, să capăt încredere în mine.”, a continuat Andreea.

„Apoi, din prima zi mi-am propus să învăț și să mă dezvolt foarte mult, iar aici simt că orice zi este o oportunitate de a învăța ceva nou. Drept urmare, pe lângă abilitățile profesionale pe care le-am învățat, am căpătat și mai multă încredere în mine. Consider că puterea este la noi și dacă noi ne dorim, putem muta și munții din loc.”, spune în continuare Andreea.

De câteva luni Andreea este Team Leader într-un proiect de Inbound, departamentul care răspunde la toate solicitările venite din partea consumatorilor clienților noștri.

De trei luni sunt Team leader pe un proiect de Inbound, o zonă complet diferită de ce am făcut până acum pe Sales. În prezent, pregătesc rapoartele pentru întâlnirile cu clienții, ascult apeluri să mă asigur că agenții respectă scriptul, stau la cască dublă etc. Obiectivele mele pentru următoarea perioadă sunt să îmi măresc echipa și să gestionez mai multe campanii. Chiar aș vrea ca experiența mea să îi convingă pe oameni de faptul că există extrem de multe oportunități de creștere într-un call center”, ne-a mărturisit colega noastră.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.