„Blue Point mi-a oferit șansa să-mi descopăr abilitățile”/ Catrinel, Specialist în raportare Blue Point București

 În Blog

Am cunoscut-o pe Catrinel acum 5 ani și jumătate, când s-a alăturat echipei noastre în rolul de agent de vânzări. În prezent, este specialist în raportare și spune despre această poziție că a învățat-o să iubească cifrele, chiar dacă nu este pasionată de matematică.

Începutul poate fi mai dificil

Când s-a angajat la Blue Point, Catrinel nu avea experiență în vânzări. A lucrat timp de aproximativ un an în acest rol, însă și-a dat seama că nu este un domeniu potrivit pentru ea.

„Sunt o persoană timidă și nu mă simțeam deloc în largul meu pe acest post. Drept urmare, nu reușeam să-mi ating obiectivele”, își amintește Catrinel.

La Blue Point credem că performanța este strâns legată de modul în care se simt colegii la locul de muncă. „Când mă așteptam cel mai puțin, am primit propunerea de a deveni agent de calitate”, povestește Catrinel.

A doua șansă este mai importantă ca prima

Catrinel a intrat într-o perioadă de training și a învățat rapid care sunt noile atribuții. „Mi-a plăcut foarte mult să fiu agent de calitate. Am cunoscut colegii Team Leaderi, proiectele aflate în deșfășurare și, cel mai important, am înțeles cum funcționează întreaga echipă.”

Colega noastră spune că este recunoscătoare pentru faptul că a primit încă o șansă. „Blue Point m-a ajutat să-mi descopăr abilitățile și să le perfecționez în timp. Apreciez că echipa încearcă să le găsească tuturor roluri potrivite personalității lor.”

Pentru că a primit un vot important de încredere din partea colegilor, Catrinel și-a propus să devină cât mai bună în munca ei și să obțină cele mai bune rezultate.

Magia cifrelor

De doi ani, Catrinel este specialist în raportare. Spune că a privit această nouă poziție ca pe o provocare de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi.

Dacă o întrebi ce-i place cel mai mult, îți va povesti despre două lucruri: buna colaborare cu managerul și, spre surprinderea ei, frumusețea lucrului cu cifrele.

„Deși nu aveam experiență în acest rol, pe lângă multe cunoștințe, am primit de la managerul meu libertatea de a găsi modalități de lucru potrivite mie.” Deși în liceu și în facultate nu-i plăcea matematica, Catrinel spune că cifrele o ajută să aibă o privire de ansamblu asupra proceselor de creștere și îmbunătățire pe care le monitorizează.

În plus, Catrinel spune că este un domeniu foarte dinamic; în fiecare zi apar provocări noi pe care trebuie să le rezolve, lucru care o motivează tot mai mult.

Familia Blue Point

Catrinel recunoaște, cu bucurie, că se simte parte dintr-o mare familie. „Aici am descoperit colegi, prieteni și mentori; cu toții mi-au oferit încredere și au contribuit la evoluția mea.”

Cu fiecare zi care trece, Catrinel simte că implicarea ei contează și își dorește să rămână cât mai mult timp în echipa noastră. „În toți acești ani, am crescut frumos împreună și de abia aștept să văd ce va urma”, încheie Catrinel.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum lucrăm și valorile în care credem, intră pe pagina noastră de cariere și programează un interviu.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.