„Fiecare discuție cu un client se transformă într-o poveste”/ Radu, Agent vânzări Blue Point București

 În Blog

Comunitatea Blue este formată din colegi buni și adevărați profesioniști. De aceea, suntem tare bucuroși să vă facem cunoștință cu Radu, colegul nostru care lucrează ca agent de vânzări în echipa din București. Radu este ambițios, perseverent și nu renunță până nu găsește cea mai bună soluție pentru clienții de la celălalt capăt al firului.

Efort și rezultate

Radu are o experiență de 12 ani în domeniul telecomunicațiilor, iar în ultimii șase a făcut performanță în echipa Blue Point. Dacă îl întrebi cum definește performanța, îți va spune că pentru el înseamnă să aibă cele mai bune rezultate, dar ținând întotdeauna cont de nevoile clienților.

„Îmi propun mereu să-i ascult cât mai atent, să înțeleg cât mai bine contextul în care se află fiecare și să găsesc cea bună soluție”, explică Radu. În plus, consideră că rezultatele sunt pe măsura efortului depus. „Cu cât te implici mai mult, cu atât se văd și realizările”, completează colegul nostru.

Totul este despre oameni

Radu spune că cel mai mult îi place la profesia sa faptul că interacționează cu oamenii. Chiar dacă procedurile de lucru sunt standard, nicio zi nu seamănă cu cealaltă în echipa noastră. Fiecare apel vine cu o nouă provocare care trebuie rezolvată și cu oameni cu care ajungi să empatizezi, chiar dacă nu îi vei cunoaște niciodată față în față. „Îmi place să spun mereu că orice discuție cu un client se transformă, de fapt, într-o poveste.”

Radu consideră că este foarte important să știi să comunici cu oamenii, să fii bine pregătit din punct de vedere profesional și să ai întotdeauna un răspuns la întrebările lor. „Eu cred că doar așa le poți câștiga încrederea, pentru că toții clienții au nevoie să simtă că discută cu un profesionist care le poate oferi o soluție cât mai potrivită”, adaugă Radu.

Viitorul este Blue

Cât despre echipă, colegul nostru spune că la Blue Point a găsit un loc de muncă care îi oferă siguranță și stabilitate, doi factori care îl motivează să fie din ce în ce mai bun.

„Îmi place că la Blue Point am parte de înțelegere, sprijin și încredere, lucruri care mă ajută să rămân conectat la munca mea și să obțin rezultate.”

Pentru viitor, Radu își dorește să învețe lucruri noi, să-și dezvolte și mai mult abilitățile și să demonstreze în continuare că este un profesionist desăvârșit și un coleg de nădejde.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum lucrăm și despre valorile care stau la baza comunității Blue, intră pe pagina noastră de cariere și programează un interviu.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.