„La Blue Point am învățat să găsesc soluții pentru orice situație” / Adina, Team Leader Blue Point Buzău

 În Blog

Adina Dobre a venit în echipa noastră din Buzău acum patru ani pe postul de agent de vânzări. Nu mai lucrase înainte în acest domeniu, însă își dorea să încerce ceva nou. În prezent este Team Leader și spune că încrederea pe care a simțit-o din partea echipei a ajutat-o să se dezvolte.

Un nou domeniu, noi provocări

La Blue Point nu punem accent pe experiența anterioară a colegilor noștri. Pentru noi sunt mai importante aspecte precum curiozitatea, dorința de a învăța și entuziasmul de a depăși orice obstacol. Așa a fost și în cazul Adinei, care lucrase înainte în domeniu horeca, însă seriozitatea cu care a abordat această provocare au ajutat-o să obțină rezultatele dorite.

„Nu știam ce presupune un job în vânzări și nici nu eram convinsă că am abilitățile necesare. Între timp, am învățat cum să negociez, cum să comunic cu clienții sau ce înseamnă să fii persuasiv”, poveștește colega noastră.

Un alt lucru pe care Adina l-a învățat de-a lungul timpului a fost orientarea spre soluție și nu spre problemă. „La Blue Point am învățat să găsesc soluții pentru orice situație. Nu rămân blocată, întotdeauna mă mobilizez și văd care este cea mai bună cale de urmat”, spune Adina.

Răbdarea – o abilitate esențială pentru un Team Leader

Adina își amintește că oportunitatea de a deveni Team Leader a venit ca o surpriză. Consideră că, atâta vreme cât îți faci treaba și ești implicat, rezultatele vor fi pe măsură.

Ca Team Leader, Adina crede că cel mai important lucru este să ai răbdare față de colegi, să-i asculți, să-i înțelegi și să-i ajuți atunci când întâmpină o situație mai dificilă.

„Pentru mine este foarte benefic să am răbdare, pentru că acest lucru contribuie la starea bună a întregii echipe. Într-adevăr, avem și zile mai încărcate sau mai complicate, însă mereu încerc să țin energia pozitivă cât mai sus, iar o astfel de zi să nu le influențeze pe următoarele”, adaugă Adina.

Oameni deschiși, pozitivi și de încredere

Sau, pe scurt, definiția echipei Blue Point pentru Adina. Colega noastră spune că aici și-a creat relații de prietenie care continuă și după terminarea programului.

„Sunt recunoscătoare și bucuroasă că am alături de mine colegi-prieteni, care m-au susținut și o fac în continuare și că împreună avem o mulțime de amintiri frumoase”, încheie Adina.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum lucrăm și despre valorile care stau la baza comunității Blue, intră pe pagina noastră de cariere și programează un interviu.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.