Luna #StăriiDeBine la Blue Point. Cum ne-am antrenat energia de la distanță

 În Blog

Am fost întotdeauna adepții principiului conform căruia e bine să păstrăm un echilibru. Ca să putem da tot ce e mai bun în fiecare zi în munca noastră, avem nevoie în egală măsură de mici momente de deconectare, de relaxare și de reîncărcat bateriile.

În acest an, poate mai mult ca oricând, ne-am dat seama că starea de bine trebuie menținută, chiar și la distanță. Așa că am transformat luna septembrie în luna Stării de bine, printr-un program intern special creat pentru noi.

Sport, ghid pentru starea de bine și ambasadorii energiei pozitive

Starea de bine s-a antrenat tot în echipă.

Ne-am conectat pe ZOOM de la distanță, de două ori pe săptămână, într-un program de fitness special creat pentru noi. În fiecare marți și joi, sportul ne-a fost aproape, ne-a energizat și ne-a ajutat să ne destindem.

 

 

Starea de bine e un exercițiu continuu și o practică recurentă în viețile noastre. Pentru idei, sfaturi și recomandări care să ne ajute să o integrăm și mai mult zi de zi, ne-am menținut alerți și activi prin ghidul Stării de bine. În fiecare săptămână, am primit pe email sugestii de lectură, fapte bune, podcasturi și resurse care să ne ajute să trăim conștient și echilibrat.

 

 

Nu în ultimul rând, starea de bine pornește de la oameni. Acei oameni capabili să inspire, să mute munții, să ridice moralul. Pe ei i-am numit Ambasadorii Stării de bine și i-am ales dintre colegii noștri foarte activi, care au mobilizat în jurul lor toată energia bună a întregii echipe.

În cele 3 sedii din București, Buzău și Slobozia, am fost reprezentați de Ambasadori cu zâmbetul pe buze și cu încrederea că o viață activă înseamnă că suntem acum și pregătiți să dăm tot ce e mai bun împreună. 😊

***

Septembrie a fost o lună plină, în care am învățat că starea de bine se poate antrena – prin conversații energice cu oameni apropiați, prin sport, prin fapte bune sau chiar prin lectură. #ExperiențaBluePoint a fost întotdeauna și despre starea de bine a fiecărui om din echipa noastră, iar acum i-am dedicat toată atenția noastră, ca să învățăm să o menținem pe termen cât mai lung.

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.