#DinCulise: cum au arătat primele 6 luni ale lui 2019 la noi în echipă?

 În Blog

E deja iunie, e cald, și prin birourile noastre apare din ce în ce mai des înghețata 🙂 Pentru că a trecut prima jumătate a anului și pentru că s-au întâmplat multe în cele 6 luni ale lui 2019, credem că e momentul să recapitulăm cele mai frumoase povești scrise împreună.

Toate sunt, într-o formă sau alta, bucurii trăite #înechipă, iar despre cele mai importante am povestit în cele ce urmează.

Continuăm să creștem împreună

La Blue Point, aniversările sunt motive de mândrie și recunoștință. Pentru noi, au devenit o modalitate de a-i răsplăti și a le mulțumi celor care marchează încă un an petrecut în echipa noastră. În egală măsură, sunt ocazii minunate de a privi în urmă și de a vedea cât de mult am crescut împreună 🙂

Învățăm, învățăm, și apoi mai învățăm un pic

Nu ne mulțumim doar cu ce știm. În fiecare săptămână, la noi la birou ajunge o cutie cu cărți de la Bookster, care sunt luate rapid de la raft de către cei care le-au comandat. Fie că e vorba de ficțiune, fie de lucrări de dezvoltare personală sau de business, colegii noștri se bucură de fiecare oportunitate de a învăța mai multe despre ceea ce îi pasionează. Iar recent au avut ocazia să găsească pe birou câte un cadou literar, reminder al vremurilor când lectura era exclusiv pe hârtie, dar în niciun caz mai puțin captivantă.

Nu în ultimul rând, ne concentrăm eforturile asupra calității trainingurilor oferite colegilor noștri: despre ele am povestit pe larg, într-un articol dedicat, cu Mădălina Lincan, Senior trainer din echipa din Slobozia.

Ne bucurăm de premiile care ne-au fost acordate și de recunoașterea performanței echipei noastre

Anul acesta, am fost premiați în cadrul Galei Contact Center Awards. Și nu o dată, ci de trei ori:

  • Best Telesales Team Manager – Ionuț Buciulac
  • Best Trainer for Contact Center – Andreea Nistor
  • Best Contact Center / Medium

Trebuie să recunoaștem că a fost una dintre cele mai emoționante seri a anului acesta 🙂 Și știm sigur că nu ar fi fost posibilă fără aportul incredibil al întregii echipe!

Îi facem cunoscuți pe colegii noștri prin #MeetTheTeam

Suntem foarte mândri de cei cu care lucrăm și nu ratăm nicio ocazie să arătăm acest lucru. Așa că anul acesta am început să îi prezentăm pe colegii noștri, pe rând, pe Facebook. Ei ne-au povestit despre cum e să fii în echipa Blue Point, noi i-am fotografiat, și așa a iesit o serie de postări care au primit multe inimioare <3 Nu ne-am oprit aici și, pentru că aveau atât de multe lucruri de împărtășit, am creat împreună cu ei un material despre vânzări, cu o mulțime de lucruri utile pentru colegii lor aflați la început de drum (Spoiler alert – nimănui nu ar trebui să îi fie frică de target!).

În plus, am dat startul unei noi campanii de recrutare, în care focusul este reprezentat de posibilii noștri viitori colegi 🙂 Ce îi încurajăm să facă? Să ne intervieveze, desigur!

Găsim tot felul  de ocazii de distracție & relaxare @ birou 

Lună de lună, biroul nostru a prins și mai multă culoare cu tot felul de mici surprize care să ne înveselească spațiul: de la plăntuțele de care avem grijă, la calendare cu mesaje care să ne inspire în ceea ce facem zi de zi. În plus, am sărbătorit începutul primăverii cu un giveaway numai bun pentru sezonul de picnic – pahare speciale (albastre, desigur 🙂 ) Iar de Paște, ne-am îndulcit cu pască și cozonac, preferatele noastre!

Au fost deci câteva luni pline și foarte frumoase. Suntem însă foarte entuziasmați de ceea ce urmează: teambuildingul, Halloweenul sau petrecerea de Crăciun. Plus multe alte surprize. Stați cu ochii pe noi!

 

Contactați-ne

Ne puteți trimite un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.